Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Pecahan Maggi

Berasal dari Switzerland, Maggi dihantar ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menawarkan makanan rakyat Malaysia yang sangat mereka sukai, yang merangkumi perasa dan mi segera. Antara hasil Maggi adalah Emas yang menguntungkan dalam Kepujian Syarikat Putra 2019. Orang Malaysia sangat menyukai barang Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat resepi spageti cabonara cepat.

Apa yang Maggi Sediakan

Maggi terkenal dengan mi cepat lezat kami dalam perisa seperti kari dan unggas. Seperti sos cili dan tiram, kami menawarkan sos untuk dijadikan bumbu atau perasa untuk memasak makanan anda. Barangan perasa kami seperti kiub bouillon kami juga boleh menjadikan makanan penyediaan anda sedikit. Kami juga mempunyai pasta segera dan menggabungkan bahawa anda boleh menyediakan hidangan dengan cepat.

Resipi Kualiti yang Harus Kami Cubalah

Kami memberikan senarai hidangan sehingga anda dapat mempertimbangkan produk Maggi dengan mudah. Sekiranya anda ingin membuat hidangan dada ayam, anda boleh menguji rendang ayam atau sambal ayam dada kami yang dibuat dengan kicap dan CukupRasa kami. Untuk hidangan resipi daging lembu, cubalah hidangan kami untuk mi teman daging lembu atau daging lembu dendeng yang enak dengan kiub kari daging kami.

Maggi MY

Hidangan Pantas dengan Maggi

Perlu ada yang cepat dan sedap? Pertimbangkan resipi ringkas kami dengan pek perasa nasi goreng CukupRasa, seperti formula nasi goreng Cina kami. Resipi lazat untuk ikan dan kerang juga ditawarkan, seperti udang kami yang dilapisi pedas dan masam dari Campuran Tomyum. Sediakan hidangan sayuran yang sihat seperti kangkung belacan goreng atau ikan kailan spesies masin dengan kiub inventori kami.

Keutamaan Dunia dengan Maggi

Jadikan makanan di seluruh dunia dengan barangan dari Maggi. Koleksi formula kami merangkumi hidangan tradisional barat seperti meatloaf daging dan timur seperti ladu domba dan dada ayam kung pao. Datang dengan makanan Jepun yang cepat dengan pengasam tiram dengan hidangan ayam teriyaki dan hidangan Arab seperti Nasi Arab dada ayam dengan kiub stok ini.

Jadilah Eksklusif Dengan Maggi

Oleh kerana Maggi benar-benar nama jenama yang dikenali dengan baik di seluruh dunia, barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam resipi berkualiti liar. Sebagai contoh, kheer, puding India biasa yang diperbuat daripada beras dan produk susu, juga boleh dibuat menggunakan mi dari Maggi 2-Min Mie. Selain itu, makanan tukang masak juga menyatukan produk Maggi dengan resipi berkualiti mereka seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Panduan Berguna Oleh Maggi

Luangkan masa berkualiti dengan keluarga anda dengan berusaha mendapatkan petua dan trik untuk memasak makanan. Dari mengetahui apa sebenarnya pasangan yang sangat baik untuk pasta, menggoreng spesies ikan seperti pakar, membuat hidangan yang akan menjimatkan masa dan usaha, wang, dan kesejahteraan anda, kami mempunyai semuanya untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga dapat mengetahui cara menangani tempat penyediaan makanan anda dengan mengurai rumah anda dengan MAGGI.

Maggi Sebagai Keputusan Anda

Sekiranya anda ingin menyediakan makanan dengan mudah dan cepat, jadikan Maggi sebagai produk pilihan anda sekarang. Produk Maggi dapat menyediakan banyak hidangan makan malam secara fleksibel sehingga berjaya menyiapkan makanan dengan barang-barang yang sudah siap di kawasan memasak anda. Set hidangan kami juga dapat membantu anda mendapatkan petua untuk menghasilkan resepi spageti cabonara dengan mudah setiap kali anda tidak betul-betul tahu apa yang harus dimasak pada siang hari.